Podziękowanie

Serdecznie dziękujemy wszystkim rodzicom, którzy zaangażowali się w organizację Festynu Rodzinnego “Pożegnanie lata” przygotowując smakołyki oraz dostarczając gadżety na loterię fantową , oraz tym którzy wzięli udział w loterii  oraz kiermaszu ciasta.

Czytaj dalej Podziękowanie

Opłaty

Szanowni Rodzice!

Na podstawie uchwały Nr XXXII/507/17 Rady Miasta Białystok z dnia 27 lutego 2017 r. w sprawie określenia czasu bezpłatnego pobytu dziecka w przedszkolu oraz opłat za świadczenia udzielane przez przedszkola prowadzone przez Gminę Białystok i Zarządzenie Nr 698/17 Prezydenta Miasta Białegostoku z dnia 09 czerwca 2017 r. w sprawie wykonania uchwały Nr XXXII/507/17 Rady Miasta Białystok z dnia 27 lutego 2017 r. w sprawie określenia czasu bezpłatnego pobytu dziecka w przedszkolu oraz opłat za świadczenia udzielane przez przedszkola prowadzone przez Gminę Białystok, Dyrektor Przedszkola Samorządowego nr 48 „Bajkowa Kraina” w Białymstoku informuje o możliwości ubiegania się o zniżki w opłacie z korzystania z usług przedszkola:

Czytaj dalej Opłaty