Podziękowania Rodzicom

Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy angażują się w życie naszego Przedszkola!

dzieki

GRUPA I

Serdecznie DZIĘKUJEMY! Rodzicom za ogromne zaangażowanie podczas Festynu Rodzinnego „Pożegnanie Lata” za pyszne ciasta i darowiznę gadżetów na loterię fantową .

Pani  Emilii Skibińskiej mamie Maksymiliana za pyszne babeczki

Pani  Sylwii  Miszczuk mamie Łukasza  za pyszny sernik

Panu Adamowi Dębowskiemu tatusiowi Lilianki  za  zorganizowanie  prezentacji wozów Policyjnych

Pani  Ewie  Grygieńcze – Łuba mamie Lenki  za darowiznę zabawek oraz  notesów , parasolek, torebek,   i wiele innych  bardzo cennych gadżetów na loterię fantową

Pani Paulinie Sienickiej  mamie Oli za darowiznę  przyborów plastycznych  na loterię fantową

Pani Emilii Skibińskiej  mamie Maksymiliana za darowiznę zestawu śniadaniowego  oraz przybory plastyczne na loterię fantową.

Pani  Renacie Kosteckiej –  mamie Klaudii  za darowiznę  książek , zabawek na loterię fantową.

Pani Katarzynie Kalinowskiej mamie Kai  za wejściówki do Fikolandu  na loterię fantową

Dziękujemy Rodzicom , którzy oddali krew w czasie Festynu Rodzinnego „Pożegnanie lata”

Pani Ewie Grygieńcze – Łuba  mamie Lenki za ksero paszportów  w kolorze dla całej grupy

GRUPA II

Dziękujemy Wszystkim Rodzicom Dzieci  z grupy  II Rodzinka Misia Ptysia  za   współpracę    , która owocuje już  od początku  września.

Dziękujemy wszystkim Rodzicom  z naszej grupy za udział w Festynie Rodzinnym : „Pożegnanie lata” .

Składamy podziękowania    za  podarowanie  wielu gadżetów na loterię fantową ( Pani Aleksandrze Siebiesiuk  ).

Podziękowania kierujemy Mamom , które upiekły pyszne ciasta na kiermasz ze słodkościami ( Pani Magdalenie  Kuklińskiej , Pani Ewie  Powichrowskiej ).

Dziękujemy   wszystkim Rodzicom, którzy systematycznie doposażają nasz kącik przyrody w  kasztany, żołędzie, dynie i inne dary natury.

Dziękujemy Pani  Urszuli Purcie  za podarowanie do prac plastycznych  kolorowego papieru.

Dziękujemy Pani Joannie Laskowskiej  za podarowanie do grupy flagi polskiej w rozmiarze XXL, która wzbogaca nasz kącik regionalny i patriotyczny a także posłuży do wielu zajęć  dydaktycznych.

Dziękujemy Pani  Marcie  Adamowicz  za  pomoc w  kserowaniu kart  pracy w kolorze , które są niezastąpione  w  edukacji  3- 4 latków.

GRUPA III

Serdecznie dziękujemy WSZYSTKIM RODZICOM, którzy zaangażowali się w organizację Festynu Rodzinnego “Pożegnanie lata” piekąc pyszne ciasta na kiermasz oraz darując wspaniałe gadżety na loterię fantową. Dziękujemy również tym, którzy skosztowali pyszności i zakupili los na loterii.

Dziękujemy Panu Dariuszowi Soboń za oddanie krwi podczas Festynu Rodzinnego!!! Jest Pan naszym grupowym bohaterem!!!

Dziękujemy Wszystkim Rodzinom, które systematycznie upiększają nasz kącik przyrody!!!

Dziękujemy Panu Łukaszowi Kulesza za podarowanie dzieciom całej masy teczek, które przydadzą się nam do przechowywania twórczości dzieci!!!

Jesteśmy bardzo wdzięczni Pani Uli Lenkiewicz za obdarowanie nas całą ryzą papieru ksero!

Dziękujemy Panu Marcinowi Jakoniuk za podarowanie grupie kopert i kartek do rysowania! Wszystko bardzo nam się przyda!

GRUPA IV

Dziękujemy bardzo serdecznie naszym sponsorom Panu Tomaszowi Kucejko, Adamowi Dulko, Emilowi Kurianowiczowi, Emilii Skibińskiej, Januszowi Stankiewiczowi  za gadżety na loterią fantową, która odbyła się na Festynie Pożegnanie Lata.

Naszym Kochanym Mamom Pani Marzenie Miron, Ewie Stefańskiej, Wiolettcie Popowskiej, Marcie Rybnik ogromnie dziękujemy za przygotowanie pyszności na kiermasz ciast podczas Festynu Rodzinnego Pożegnanie lata.

A wszystkim rodzicom z naszej grupy zaangażowanym w zakup losów fantowych i pysznych ciast na Festynie przesyłamy uśmiechy i buziaki. Dziękujemy!

GRUPA V

Składamy serdeczne podziękownia wszystkim rodzicom dzieci z naszej grupy. Każda rodzina zasłużyła na miłe słowa, ponieważ brali Państwo udział w różnych działaniach planowanych  przez nauczycielki, ale też wystepowaliście z własnymi inicjatywami. W związku z tym głośne DZIĘKUJEMY! Mówią wszystkie dzieci każdemu z Państwa osobono i wszystkim razem.

Dzieci z grupy III podziękowania, całuski i uściski przesyłają: Pani Renacie Zimnoch za eksponaty do kącika przyrody w postaci pysznych soków (wykorzystamy je też podczas zabaw z mierzeniem płynów).

Dzieci z grupy III podziękowania, całuski i uściski przesyłają: Pani Anecie Moćkun za drukowanie w kolorze pomocy dydaktycznych do zajęć. Mamy nadzieję, że Pani Aneta zniesie ten nawał pracy, bo nasze Pani to „pracowite producentki” tychże.

Serdeczne uśmiechy wraz z podziękowaniami przesyłamy Państwu Małgorzacie i Łukaszowi Piechowskim za wykonanie piramidy, której używać będziemy podczas realizacji programu „Co warto jeść?”